Promotiestand te Tolbert

Tijdens de Dressuur subtop tweedaagse te Tolbert zal Reus Advocatuur - advocaat voor paardenzaken - met een stand aanwezig zijn. Kom gerust langs voor een kop koffie, meer informatie of een nadere kennismaking.


Promotiestand te Tolbert dag 2

Tijdens de Dressuur subtop tweedaagse te Tolbert zal Reus Advocatuur - advocaat voor paardenzaken - ook op de tweede dag met een stand aanwezig zijn. Kom gerust langs voor een kop koffie, meer informatie of een nadere kennismaking.


Sluiting inschrijving voor de actie 'win een lezing Hippisch recht!'

Reus Advocatuur bestaat 5 jaar en wie jarig is trakteert!!

Reus Advocatuur geeft 3 gratis lezingen weg.

Reus Advocatuur zal 3 lezingen 'hippisch recht' cadeau geven.
In de lezing zal advocaat Femke de Reus in ongeveer een uur diverse onderwerpen op het gebied van koop & verkoop van paarden & pony's bespreken, hierbij komen ook enkele valkuilen, tips en praktijkvoorbeelden aan bod. En daarnaast is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Wat moet u doen om kans te maken op een lezing? Simpel, u vult het 'gratis spreekuur' - formulier in op de website en u geeft bij de omschrijving aan dat u interesse heeft in de lezing of u stuurt een e-mail naar contact@reusadvocatuur.nl. U geeft daarbij ook duidelijk het volgende aan: locatie van de lezing, organisatie/vereniging waarvoor de lezing gegeven zal worden, hoeveel deelnemers u verwacht en naar welke periode uw voorkeur uitgaat.

De advocaat zal voor de reiskosten € 0,29 per km. in rekening brengen, voor het overige worden er geen kosten in rekening gebracht. De 'organisatie' dient zelf zorg te dragen voor een laptop + beamer. De datum zal in overleg met u geprikt worden.

U kunt zich tot 20 september a.s. aanmelden. Eind september zal er contact met u worden opgenomen en hoort u of 1 van de 3 lezingen bij uw organisatie/vereniging gegeven zal gaan worden.

Reus Advocatuur 0592- 269 881