Sluiting inschrijving voor de actie 'win een lezing Hippisch recht!'

Reus Advocatuur bestaat 5 jaar en wie jarig is trakteert!!

Reus Advocatuur geeft 3 gratis lezingen weg.

Reus Advocatuur zal 3 lezingen 'hippisch recht' cadeau geven.
In de lezing zal advocaat Femke de Reus in ongeveer een uur diverse onderwerpen op het gebied van koop & verkoop van paarden & pony's bespreken, hierbij komen ook enkele valkuilen, tips en praktijkvoorbeelden aan bod. En daarnaast is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Wat moet u doen om kans te maken op een lezing? Simpel, u vult het 'gratis spreekuur' - formulier in op de website en u geeft bij de omschrijving aan dat u interesse heeft in de lezing of u stuurt een e-mail naar contact@reusadvocatuur.nl. U geeft daarbij ook duidelijk het volgende aan: locatie van de lezing, organisatie/vereniging waarvoor de lezing gegeven zal worden, hoeveel deelnemers u verwacht en naar welke periode uw voorkeur uitgaat.

De advocaat zal voor de reiskosten € 0,29 per km. in rekening brengen, voor het overige worden er geen kosten in rekening gebracht. De 'organisatie' dient zelf zorg te dragen voor een laptop + beamer. De datum zal in overleg met u geprikt worden.

U kunt zich tot 20 september a.s. aanmelden. Eind september zal er contact met u worden opgenomen en hoort u of 1 van de 3 lezingen bij uw organisatie/vereniging gegeven zal gaan worden.

Reus Advocatuur 0592- 269 881